Sortiment
Första sidan 
 Försäljningsvillkor
Priser visas bara när du är inloggad.

ALLMÄNNA VILLKOR 

AVGIFTER
Frakt tillkommer om inget annat är uppgjort. På leveranser som sker direkt från tillverkare, vid extrabeställning samt expressorder debiteras frakten.
Godset levereras till angiven adress.
Inbärning och avisering av gods är en extra tjänst som debiteras enligt gällande taxa.

MOTTAGANDE
Kontrollera att alla kollin finns med och att inget är skadat innan du kvitterar fraktsedeln. Avvikelser eller skador rapporterar du direkt till transportören.

REKLAMATIONER
Har du anmärkningar på leveransen ska du kontakta RINGBINGO AB inom 5 dagar från det att du mottagit varorna. Efter godkänd retur, som inte beror på fel av RINGBINGO AB, krediteras varorna till 70 % av fakturerat belopp och returfrakt debiteras.  Vid senare retur utgår ingen kreditering. Returvaror ska vara i originalskick och med originalförpackning.

PRISER
Priser på webbshopen anges exklusive moms. I händelse av prisjusteringar förbehåller RINGBINGO AB sig rätten att tillämpa leveransdagens pris. För toner och bläckpatroner tillämpas flytande prissättning.

BETALNINGSVILLKOR
10 dagar netto från beställningsdatum.  Efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta enl. lag och påminnelseavgift.

FORCE MAJEURE
Vi reserverar oss för omständigheter utanför vår kontroll t ex strejk, datahaveri, väderförhållande etc.

ERSÄTTNINGSVAROR
RINGBINGO AB sortiment uppdateras och förbättras löpande. Om någon vara är slut i lager, kan vi i förekommande fall leverera en likvärdig ersättningsvara. Är du inte nöjd med ersättningsvaran har du full returrätt och ditt konto krediteras varan och returfrakten. Förutsättningen är att du använder returhandlingar som du rekvirerar hos oss.

TEKNISK SUPPORT
RINGBINGO AB tillhandahåller den information som våra leverantörer förser oss med. Vid vissa tekniska problem, kan du bli hänvisad direkt till tredjeparts- företags betalsupport. Teknisk dokumentation kan ibland vara på engelska. Vi förbehåller oss rätten till ändringar samt reserverar oss för skrivfel. Uppgifterna i katalogen samt webbplats lämnas med reservation för eventuella ändringar utanför vår kontroll.

FÖRBEHÅLL
RINGBINGO AB reserverar sig mot eventuella felaktigheter på webbplatsen, utgående artiklar samt slutförsäljning.